Kontakt & kolofon

Odgovorni za vsebino:
Carnica-Region Rosental
Freibacher Straße 1
A-9170 Ferlach
T +43 (0)4227 5119
info@carnica-rosental.at
www.carnica-rosental.at
ZVR (Centralni register društev) 293285169
ID za DDV: ATU 48448808

BSC, Poslovno podporni center, d.o.o
Cesta Staneta Žagarja 37
SLO-4000 Kranj
T +386 (0)4 2817-231
info@bsc-kranj.si
www.bsc-kranj.si

Tehnična izvedba:
ilab crossmedia og

Osnovno
Spletna stran http://www.active-karawanks.com je nastala v okviru projekta »REACT -Turistični biser Karavank, inovativni čezmejni produkt z edinstveno kombinacijo sproščujočih in aktivnih počitnic«, ki poteka znotraj Interreg programa IVa Slovenija-Avstrija (OP SI-AT 2007-2013). Spletna stran je namenjena informacijam o projektu in projektnih partnerjih, o Rožni dolini in Gorenjski ter njuni turistični promociji.

Pravna obvestila
Odgovornost za povezave: Kljub skrbnemu nadzoru vsebine ne prevzemamo odgovornosti za vsebino zunanjih povezav. Za vsebino na spletnih straneh, do katerih vodijo povezave s te spletne strani, so odgovorni izključno njihovi operaterji.

Avtorske pravice
Vsebine spletne strani so avtorsko zaščitene. Uporaba vsebin in slikovnega gradiva te spletne strani na drugih spletnih straneh je dovoljena le z izrecnim soglasjem uredništva.
Informacije na tej spletni strani so pripravljene po najboljšem znanju; njihovo pravilnost smo skrbno preverili. Kljub temu pa ni mogoče popolnoma izključiti morebitnih vsebinskih in stvarnih napak.
Carnica-Region Rosental in BSC Kranj ne jamčita in ne prevzemata odgovornosti za pravilnost, aktualnost in popolnost objavljenih podatkov. Vsi podatki so brez jamstva. Enako velja tudi za vse povezave na druge spletne strani, ki so navedene na naši spletni strani. Za pravilnost in aktualnost informacij o prenočiščih in tipskih ponudbah so odgovorni ponudniki sami. Carnica-Region Rosental in BSC Kranj nastopata pri tem le kot posrednika, in ne kot pogodbena partnerja.

Fotografije
Fotografije, uporabljene na spletni strani, so last: Carnica-Region Rosental, BSC Kranj, Hermann Erber, Wolfgang Ehn, Franz Gerdl, BoulderGARAGE/ Eva House, Poletni park Krvavec, Rene Hafner, Sissi Wutte, Kärnten Werbung/ Martin Steinthaler, Koren Sports, Walltopia.com, Wahaha Paradise, Ed Wohlfahrt

Login:
  
 
© 2012 by ilab crossmedia • login